Men tjenare! Det var förra året!

Det blir spännande att se om någon någonsin kommer att läsa detta med tanke på att denna blogg inte uppdaterats på flera månader.

Anledningen till att jag inte skrivit något på så länge är att jag är sån. Jag ger mig i kast med projekt och håller på ett tag, men sedan tröttnar jag och börja se det hela som något otroligt jobbigt och tidskrävande. Jag kan tycka att det känns riktigt jobbigt att öppna en internetsida och logga in på den. Anledningen till att jag skriver nu är främst att jag borde skriva en rapport som handlar om Teorier om Imperialismen. Den främsta orsaken till att det just blev bloggskrivande som fick bli min ursäkt är att jag alldeles nyligt blev presenterad en helt ny och helt rolig internetsida - www.dagesbetyg.se

www.dagensbetyg.se är skapad av Hedenström, Daniel, Stockholm (2008) och är en blogg/community/dagbokssajt där man busenkelt och anspråkslöst kan betygsätta sin dag eller sin frukost eller sin pubisfrisyr. Jag rekomenderar www.dagensbetyg.se varmt! (Jag får inte 900 spänn varje gång jag bifogar länken till www.dagensbetyg.se )

Har ni förresten tänkt på hur sjukt jävla risigt ert liv skulle kunna vara?


RSS 2.0