John Frank - Novell del 2

När John Frank efter många år av leda bestämde sig för att försöka göra något av sitt liv valde han en väg många andra halkar in på i brist på alternativ, som en tillfällig lösning eller sista utväg. När John Frank tog tag i sitt liv tog han som tag i sitt underliv om man så säger. Det enda som skilde honom från mängden, det enda han var riktigt bra på och det enda han upplevde att han kunde göra karriär på var en under många timmars disciplinerat slit upparbetad... förmåga att tillfredsställa kvinnor.


Porrbranschen var inte alls lika smutsig och tragisk som John hade väntat sig. Det fanns regler och bestämmelser som hela tiden såg till att ingen kom till skada eller utsattes för några oönskade situationer - alla skådespelarna blev regelbundet testade för könssjukdomar och intimhygienen var alltid av högsta prioritet hos samtliga inblandade. Han fick som så många andra börja sin karriär i branschen med lite homoerotiska kortfilmer och enstaka statistroller i större produktioner innan han stegvis klättrat upp i rollistorna till en position där han började tjäna riktiga pengar.  Long John Franks riktiga genombrott kom när han som 36-åring spelade huvudrollen i hermafroditdramat Here she cums där han som gjorde en bejublad insats som journalisten Dick Gether. Därefter rullade anbuden in - han nekade rollen som Geoffrey White i pornoeposet The Golden Shower och valde istället att satsa allt på den enorma succétrilogin Hairy Potter där han skördade monstruösa framgångar. Men, som det ofta sades i porrbranschen: "What comes up, will eventually come down - just try to keep it up for a few more minutes"


Klockan visade sig vara strax efter halv elva när John kom in genom dörren till sin ovanligt ostädade lägenhet och kastade en snabb blick mot vägguret. Vädringsluckan till fönstret stod öppen och släppte in ett välbekant bakgrundsljud från den aldrig sovande staden, ett ljud som John behövde för att kunna somna utan alltför många öl eller tabletter. I hörnet bredvid byrån låg en svart behå som fick honom att tänka på att jobbet. Imorgon, tänkte John, ska jag stanna kvar i sängen tills jag inte orkar ligga där längre och sedan ska jag gå och hänga mig i tvättstugan.


UFC 84 - ill will

Vilken makalös föreställning!
Vilken makalös utdelning!

(Ultimate Fighting Championship 84)

Machida lekte med Ortiz!
Vilken kille! Jag ville att Machida skulle vinna, men än mer ville jag att Ortiz skulle förora - och det gorde han! Machida är nog en ny favorit! Vilken snabbhet och vilka sparkar!

Silva körde över Jardine!
Jag var lite orolig inför denna fajt då Wanderlei The Axemurderer Silva inte varit så bra som han ska va på senare tid, samtidigt som The Dean of Mean Keith Jardine gått från klarhet till klarhet. Men, Silva knockade ut Jardine efter 36 sekunder i första ronden. Jag kan därmed forstätta gilla Jardine - om han vunnit hade jag förlorat pengar.


Penn totaldominerade Sherk!
The Prodigy B J Penn hade lekstuga med Sean Sherk! Total dominans som var otroligt vacker att se!

Jag vann 600 spänn! 

Ni som väntar på den spännande fortsättningen om John Frank får vänta ett litet tag till - jag har inte orkat skriva något.

Indiana Jones

Jag har nu varit på bio och sett den nya Indiana Jones-filmen. Den var både riktigt riktigt bra och riktigt dålig. Jag vill inte avslöja alltför mycket... och så orkar jag inte skriva så mycket... men...

Den var häftig, snygg, cool, rolig, spännande...
Den var Scientologpropaganda, oväntat fånig...

Nu ska jag eventuellt skriva på del 2 i sagan om John Frank
 

John Frank - Novell del 1

- På allmän begäran kommer här del 1 ur min novell - författad på 20 minuter.

När han klev ur studion kände han genast hur mötet med verkligheten sköljde över honom med en alltför välbekant känsla av äckel och ångest. Det var sannerligen inte första gången han slogs av denna känsla, men han lovade sig själv att det var den sista. Dock var det här inte heller den första gången han lovat sig själv detta - och det skulle inte heller vara den sista.


John Frank - eller Long John Frank, som han var känd i vissa kretsar, hade i många år hoppat mellan jobb. Från att arbeta inom äldreomsorgen i Brooklyn bytte han helt bana och började arbeta som industriarbetare på ett stålverk i New Jersey, för att sedan börja köra tunnelbana i New York City. På varje ny arbetsplats kände han sig mindre välkommen, mindre bekväm och mindre betydelsefull än tidigare och efter varje arbetsdag sörjde han sin egen oförmåga att styra sitt liv i rätt riktning. Han kände själv, och fick som barn ständigt höra att han saknade begåvning - "Du duger inte till något!" var de ord hans far motiverade honom med och de kom att omvandlas till Johns egen ursäkt och förklaring till sina personliga tillkortakommanden: "Jag duger inte till något!"


John var varken ful eller snygg, men ändå mer ful än snygg. Han hade inga karaktärsdrag eller fysiska egenskaper som skiljde honom från mängden, inga synliga sådana i alla fall. Hans största tillgång var en överdimensionerad penis, som förvisso gladde ett och annat motbjudande kvart-i-tre-ragg och gjorde en och annan tjuvkikare vid pissoaren på herrtoaletten avundsjuk, men överlag var det inte något som berikade Johns liv.


Sveriges mest lästa blogg

Det skulle vara lite festligt att vara upphovsman till Sveriges mest lästa blogg, men för att få så många läsare måste man skriva om något för allmänheten angeläget - så som kändisar... eller kapitalets utsugning av proletariatet. Jag vet ingenting om kändisar - och jag bryr mig inte heller speciellt hårt, så jag skriver istället om en av Sveriges mest okända människa- nämligen undertecknad.

Förvissor är jag relativt igenkänd hemma i Norsjö och vissa på Universitetet har nog lärt känna igen mig efter mina fem år här, så visst finns det gott om människor som är mindre igenkända än vad jag är, men ändå. Jag är i alla fall inte spektakulär.

Min enda chans torde vara att rubricera mina inlägg med Sveriges mest uppseendeveckande titlar.

Dagens citat:
...är utan tvekan Erik´s ordtrolleri när han skulle förklara att han verkligen tyckte att första säsongen av Prison break var riktigt bra: "...det är ändå det absolut värsta... ... rent bramässigt!"

Vi satt igår och diskuterade vad vi skulle göra om vi vann 68 miljoner kronor.
Elisabet skulle köpa en jättestor pressenning och flera liter såpa och göra nån attraktion av det - troligen i en backe. Vi tyckte att hon var lite väl sparsam..

Det första jag skulle göra var att köpa upp och lägga ner Jamba...

Jag funderar på att ta sommarlov imorgon.

Dagens innelista:
Hotel Rwanda - Vi såg den idag på skolan och den var riktigt bra.
Solsken
Skatteåterbäringen som kommer att rädda min sommar

Dagens utelista:
Historiografisk uppsats om mellanöstern
Hunger
Lilleman känns inte så aktuell för tillfället...

Dagens paradoxer

Ju mer man har att göra, desto mer får man gjort.
Ju mindre man har att göra, desto mindre får man gjort.
Ju mer tid man har över, desto mer stressad kan man bli.
Ju mer pengar man har, desto mindre har man över.
Ju fler vänner man har, desto mindre umgås man.
Ju fler böcker man vill läsa, desto färre läser man.
Ju mer man känner för någon, desto tråkigare är det att hon flyttar här ifrån snart.

Man ska aldrig låta bli att tala om för någon vad man känner - om inte annat gör man den personen glad.

Tänk om jag kunde komma igång och börja skriva lite snart. Jag skulle kunna skriva en bra novell, men jag kan inte, för jag tappar intresset så fort. Jag vädjar härmed om ämnesförslag till en novell så kanske jag kan ge mig fan på att skriva ihop något - hur ska jag annars bli författare i framtiden?

Nu har jag satt upp ännu ett mål i mitt liv - förutom att bli tatuerad av Kat von D - nämligen att se en UFC-gala live!

På fredag vet jag inte vad som händer
Men på lördag ska jag chilla hela dan´
På kvällen ska jag grilla med nå´  vänner
Men kanske också festa ne´ på stan

På fredag känns det antingen eller
Kanske se på "Var fan är mitt band?"
Men på lördag är det solsken som gäller
Men inte gå längs en strand hand i hand

Profetisk prosa proklamerar party
Patetiskt pladder pyntar papperet
Pretentiös poesi problematiseras på... att alliterationer inte börar på P.

Dagens innelista:
Dagens (nerladdade) avsnitt av House! Sagolikt bra!
Solsken
Öppenhet och bikt

Dagens utelista:
Historiografisk uppsats om rätten till Palestina
Litteratursök
Joakim Hillson  känns inte heller aktuell.

Längtan efter minnen

...och ikväll har jag varit hos Isak & Idah Karlsson och spelat sällskapsspel, ätit rabarberpaj och druckit kaffe. Förutom vi tre var där även en harmonisk och sympatisk tjej som heter Andrea. Vi fyra spelade Settlers fram till det att Isak hux flux annonserade att han lyckats skrapa ihop 10 Victory Points.  Upplägget bäddade onekligen för trevligheter.

På tal om Victory Points... hur coolt är inte ordet Victory?

Imorgon (fredag) ska jag dricka lite öl och se på hockey med några blivande kollegor, vilket kommer att bli intressant.

Idag ringde Tjompen och frågade huruvida vi skulle ha lagfest på lördag vilket fick mig att börja tänka på helgen - som jag inte tänkt på tidigare då all min fokus legat på den helg som kommer snart - den 30:e Maj då jag ska se KISS! Hur som haver; Jag fick en idé att åka en sväng till Skellefteå på Lördag - bara över dagen, dels för att häsla på Jenka som fyllde år igår, men kanske framförallt för att hälsa på Petra som till världen skänkte Melissa häromdagen. Jag vet dock inte huruvida dessa tre töser har möjlighet att träffas, så det ska jag kolla upp imorgon.

Jag har funderat en hel del och kommit fram till att jag inte funderar speciellt mycket nuförtiden. Förut gjorde jag inte mycket annat, men nu, nu gör jag inte speciellt mycket heller, men jag funderar inte. Istället längtar jag en hel del och det är ju... riktigt trevligt att längta. Vad jag tidigare kommit fram till, under den tid då jag funderade mycket, är att livet blir bra mycket trevligare om man ständigt har något att längta till och när man väl upplevt det man längtat till har man ju ett minne att njuta av, så egentligen är nutiden mer till för att uppleva längtan och nostalgi och inte i lika hög utsräckning de upplevelser till vilka man längtar... fast det blir ju egentligen lite nonsens.

Just nu längtar jag till: KISS 30:e Maj, Inflames 29:e Maj, Stockholm i allmänhet den helgen, Sommaren i allmänhet och Battlefield Bad Company i synnerhet och på längre sikt: Framtiden i allmänhet, så som jobb och familj. 

Just nu längtar jag inte till: När sommaren kommer och Elin flyttar härifrån. Ingen annan människa kan få mig att avundas en man som hon och ingen annan människa kan få mig att tänka mig flytta var som helst i världen. Hoppsan- nu blev det privat, huvudsaken att in hon läser bara...

Dagens innelista:
Settlers - ganska simpelt, men riktigt trevligt spel.
Isak & Idah
Min soffa
Petra & Meissa

Dagens utelista:
Utebliven föreläsning om Globalisering - på grund av schemamiss
Dumma uttalanden som: "Barn skaffar man inte, dom får man."
Blûmchen känns inte så aktuella längre...  

image10
En vacker brud som skådar bort i fjärran och en stilig man som lite opassande är väldigt underhållen av
såpbubblor.

Amarula Tree

Idag åt jag till lunch en kebab som mer eller mindre förstörde min eftermiddag.

Jag har länge funderat på att bli vältränad, men jag har aldrig funnit något som motiverat mig till det. Jag har många gånger sparkat igång en träningsperiod med varierade resultat - vissa gånger har jag lyckats hålla lågan uppe och tränat regelbundet och hårt medan jag andra gånger istället konstruera varierande ursäkter till att inte träna. När jag, i gymnasiet, var som mest vältränad vägde jag tjugo kilo mindre än jag väger nu och då hade jag betydligt mer muskelmassa än vad jag har nu. Dock måste jag erkänna att jag faktiskt trivs ganska bra med den vardag jag nu lever i - jag rör mig inte så mycket, men jag har en väldigt trivsam och behaglig tillvaro.

Jag har satt upp ett preliminärt mål i livet - att bli tatuerad av Kat von D (den otroligt fagra och charmiga tjejen fd. i Miami Ink och numer i LA Ink) Det är tydligen ganska många månaders vänetid hos henne, men när jag väl styrt upp en vardag som tillåter ett semispontant äventyr till USA ämnar jag uppnå detta mål.

Jag vill uppmana eventuella läsare att kommentera - inte för att jag förväntar mig att ni finner något anmärkningsvärt eller intressant här, värt att kommentera - utan för att... jag tycker det är kul att läsa kommentarer och de får mig att vilja skriva mer.. och de får mig i en lång förlängning att skriva oftare och bättre.. vilket i förlängningen kan leda till att jag skriver en så pass bra blogg att folk vill annonsera här... vilket då gör mig rik och glad.  Bra jobb Simon btw!

Jag lyssnar förövrigt just nu på Amanda Jenssens nya skiva- Killing my Darlings och den är riktigt riktigt bra!

Dagens innelista:
The Ultimate Fighter - Den optimala realityserien med den ultimata sporten

Amanda Jenssen - En riktig talang som äntligen får visa vad hon verkligen går för. Jag ämnar eventuellt se henne spela i Skellefteå i sommar... hoppas Amy Diamond också ska dit isåfall.

Dagens utelista:
Dagens kebab - gav mig magont vilket fick mig att avvika från en oerhört intressant föreläsning om Eugenitik och tvångssterilisering.

Kustligt klimat - kusligt klimat - det blåser som fan idag.

image9
Undra om djur tycker det coolt att vara lite extra dramatiska och smidiga?

Förökning

En trogen läsare räcker för att motivera en mer regelbunden och frekvent uppdatering av min blogg.

Idag nåddes jag av den oerhört glädjande nyheten att vår värld välsignats med en dublett av en av mina favoritmänniskor - alla kategorier - Petra har givit världen Melissa!  Fantastiskt.

Igår kväll var jag och några vänner och bekanta hos Jonas och grillade. Det var trevligt, men inte vidare anmärkningsvärt.

Däremot kan jag istället berätta om den riktigt trevliga frukost jag avnjöt igår morse tillsammans med Moa, Petter och Patrik från korridoren där vi satt ute i arla morgonstund och löste korsord. I sig var det alldeles trevligt, men därtill kom en faktor som gjorde stunden anmärkningsvärd - då vår granne - tillika min drömkvinna gjorde oss sällskap.

...förmiddagen fortsatte dock inte i samma glada ton då en främling lyckats smyga sig in i vårt kök och knycka vårt dricka inför eftermiddagen...

Jag känner mig föga filosofisk eller poetisk så jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att förgylla denna blogg just nu. Ja... jag kan meddela att jag för första gången på väldigt länge avstod från att äta Pizza! Det var ett stort steg för mig.

Innelistan:
Amanda Jenssen är på tapeten igen och jag överväger starkt att införskaffa hennes nya album - kanske t.om. på laglig väg!

Var fan är mitt band? - är ett riktigt underhållande tv-program... även fast det vissa stunder känns väldigt arrangerat.

Utelistan:
Åke Unger som medvetet förvränger vartenda namn i det ryska hockeylaget får mig att vilja förolämpa honom.

image8
Jag ser ofta bekymrad ut på bild... vilket bekymrar mig... kanske är det därför... som jag ser bekymrad ut alltså...



VFU-blogg 4

Nu är det slut.
Att skriva fyra inlägg på sex veckors VFU är inte vad jag kallar en VFU-blogg... utan bara vad jag döper mina inlägg till...
Jag sitter nu på mitt "kontor" för sista gången och väntar på att få åka tillbaka till Umeå. (Notera att jag inte skriver ´hem´ till Umeå)

Igår tänkte jag: "Undra om någon har registrerat www.hotbrev.com istället för www.hotmail.com "
Det var så. Dock fanns www.hotbrev.se ledig...

Igår fick jag utvärderingar från mina elever vilket var intressant och inatt fick jag hemtentor från mina elever vilka jag ska rätta i helgen (OBS! medvetet syftningsfel)

Jag angav sista inlämningstid till 23.59 Torsdag natt och eleverna tog verkligen det på allvar - hoppas bara ingen undvek att skriva något riktigt insiktsfullt bara för att lämna in den 23.59 istället för 00.14 ...

När jag kommer till Umeå ska jag:
1. Ladda hem två nya avsnitt av Avatar - The last airbender
2. Brygga kaffe
3. Lägga mig i min soffa och dricka kaffe och se på Avatar
4. Börja läsa hemtentor
5. Eventuellt packa upp
6. Äta mat
7. Se på "Var fan är mitt band?"

Nu är det dags att åka till Umeå.

Jag vill tacka mina elever som troligen inte läser detta.
I sommar ska jag till Raggis and beyond!

VFU-blogg 3

Se så bra det gick för mig att regelbundet uppdatera min VFU-blogg!

Idag var en dyster dag.
Det var regnigt och ruggigt och mörkt i skolans korridorer. Många elever var dystra och lågmälda och jag, jag saknade energi och motivation och ville egentligen bara... att det skulle vara en trevligare dag. Dock lättades stämningen upp en del av dagens sista lektion som var trevlig.

Att se en vanligen glad människa nedstämd gör mig bekymrad och orolig - även fast jag vet att alla människor då och dåhar en sämre dag kan jag inte låta bli att beröras. Om det dessutom är en människa man önskar allt gott på jorden vill man kanske finnas till på något vis, vilket inte alltid är så lätt som det borde vara.

Just nu är jag dock varken dyster eller bekymrad.

På fredag åker jag tillbaka till Umeå efter en lång, lärorik och framförallt trevlig tid i Norsjö - på Norsjö Gymnasium. Det känns inte toppen att tvingas överge allt och alla, men det känns ganska bra att få återse allt och alla andra i Umeå. Dock längtar jag redan tillbaka hit och till den sommar  jag här ska spendera... i en alldeles egen liten lägenhet på Lillgatan.

I helgen ska jag läsa och rätta hemtentor!

Jag är inte bara lärare - jag är mig också - en som äter glass och korv och lyssnar.

RSS 2.0