...på rygg

Nu går det undan.

Det är Söndagkväll och klockan är över tio, (22.00) men ändå är ingen online på Xbox Live.

Jag undrar hur det är att bo i en stad. Jag bor på Fysikgränd, på Ålidhem ,i Umeå och det är lika mycket statsliv som typ Rockträsk - fast med jättemånga likadana tegelhus.

Jag håller på att lära mig sova på rygg. Häromkvällen bestämde jag mig för att försöka och efter ett tag började det kännas ganska bra. Till en början fick jag kämpa för att motstå frestelsen att vrida mig till sidoläge, i vilket jag vanligtvis sover, men ju längre jag låg kvar på rygg, desto bättre kändes det och jag kunde känna sömnen långsamt smyga sig på. Morgonen efter vaknade jag upp -  utvilad och belåten - i samma position som jag somnade.

Kvällen efter försökte jag mig på samma sovställning men då fick jag - efter en lång tids kämpande - falla till föga för frestelsen att återgå till min ursprungsposition. Dock vaknade jag upp på rygg morgonen efter. Kvällen efter var det precis likadant - jag somnade i sidoställning, men vaknade på rygg. Jag tror att jag sover bättre på rygg, varför jag ska fortsätta kämpa med att somna så.


Gifvetvis

Grattis! -- till alla er som regelbundet tittar in och blir besvikna.

Det känns som att det rätta inledningsordet för ett filosofiskt inlägg skulle vara ordet: "Livet..." Typ: "Livet är fantastiskt komplicerat. Ibland."

Nu har jag bott i det här rummet, i den här staden, i den här delen av landet, ganska länge. Jag börjar längta härifrån.

Det är sällan jag gör något speciellt. Det är väldigt sällan jag festar eller hittar på något roligt på helgerna - jag sitter oftast hemma. Dock var det oerhört längesen jag hade tråkigt. Jag kan nog inte minnas när jag hade tråkigt senast. I och med denna observation kan jag konstaterar att jag har någon form av harmoni i mitt liv.

Den som säger att man inte kan bli lyckligare av materiella ting har fel. Sedan jag köpte mitt Xbox har min livskvalité ökat drastiskt och sedan jag fick min Laptop är min lycka i princip fulländad. Givetvis kan inte en trasig själ helas med något materiellt. Om man är dum, olycklig, har ångest och är orolig och skyller allt detta på annat och andra - och förväntar sig det materiella ska fixa allt detta - är det klart att det inte fungerar.  ... Detta är iofs självklart för alla som inte är dumma..

Framtiden för musikbranschen är: Spotify.

På Måndag åker jag till Norsjö för att påbörja slutfasen av den praktiska delen av min utbildning. Därefter påbörjas slutfasen av den teoretiska delen, nämligen: Examensarbetet.


RSS 2.0